Kuchyně na zakázku vás nezklame

Potřebujete novou kuchyni? Možná nemáte právě ideální prostory, nebo ji chcete mít spíše atypickou. Pak je určitě vaší jasnou volbou kuchyně na zakázku.

15.10.2019

Kuchyně na zakázku se stane vaším oblíbeným místem

Kuchyně je jedním z nejdůležitějších a také nejoblíbenějších míst v celém domě. Málo kde trávíme tolik času a tak rádi. V mnohých domácnostech je středobodem rodinného života - vaříme zde, jíme zde, děti si dělají úkoly nebo si zde jen tak povídáme. A aby plnila svou úlohu na jedničku, je potřeba, aby vyhovovala všem našim požadavkům, a proto je ideální si pořídit kuchyni na zakázku.

Detaily rozhodně neopomíjejte

Novou kuchyni si nepořizujeme na pár let, ale mnohdy se jedná o investici na celý život. To znamená, že pokud při jejím výběru uděláme nějakou chybu, bude nás rozčilovat dlouhá léta. Proto se rozhodně vyplatí dopodrobna promyslet každý detail jako je množství úložných prostor nebo uspořádání pracovní plochy.

Kuchyně na zakázku má mnoho nesporných výhod:

Zařízení dle potřebných dispozic

Při výrobě kuchyně na zakázku máte možnost vše ovlivnit - výšku, šířku i hloubku či umístění. Můžete na maximum využít i sebemenší prostor, sami se rozhodnete, kde budete mít lednici nebo myčku, jakou povrchovou úpravu budou mít skříňky nebo z jakého materiálu budou.

Řešení do atypických prostor

Pokud máte netradičně členěné prostory, těžko je budete efektivně zařizovat sektorovými skříňkami. Kuchyně na zakázku dokáže ve svůj prospěch využít i různé výklenky, sklony stropu a zároveň s ní můžete i zamaskovat nerovnosti podlahy i stěn.

Kuchyně na míru Praha

Naše zakázkové truhlářství v Praze vám zhotoví kuchyně na míru přesně podle vašich požadavků a představ

Naše realizace 

Chcete kuchyni na míru?

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám splníme váš sen o dokonalé kuchyni.